laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wildsaus
  ingrediënten:
    tomatenpuree 3 eetlepels
balsamico azijn 25 cc
port 100 cc
(wild) bouillon 100 cc
gesnipperde middelgrote ui
gemengde paddestoelen 100 gram
teentje knoflook
1 eetlepel rozemarijnblad
peper zout
klontje roomboter 40 gram
  bereiding:
    Gebruik na de bereiding van het vlees direct dezelfde pan. Bak de gesnipperde ui, de gemengde paddestoelen en een geperst teentje knoflook kort in braadjus. Voeg tomatenpuree toe en laat op zacht vuur 2 minuten 'ontzuren'. Blus af met rode port en balsamico azijn en laat inkoken tot 1/2. Voeg wildbouillon toe en rozemarijnblad. Laat geheel inkoken tot 1/2 en roer van het vuur het klonje roomboter erdoorheen. Eventueel op smaak maken met zout en peper. Niet meer laten koken!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats