|
|
|
Rundergoulash met sperziebonen |
|
ingrediënten: |
|
|
3 eetlepels olijfolie
750 g magere rundslappen, in blokjes van 4 cm
1 grote ui, grof gesnipperd
2 rode paprikas, in blokjes
2 eetlepels milde paprikapoeder
1 klein blikje tomatenpuree
0,5 liter vleesbouillon
250 g sperziebonen, in stukken
250 g vastkokende aardappelen, in blokjes |
|
bereiding: |
|
|
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de blokjes vlees rondom bruin. Bak de ui en paprika even mee en schep het paprikapoeder en de tomatenpuree erdoor. Bak nog 1-2 minuten en voeg de bouillon toe. Stoof het vlees afgedekt in 2,5 -3 uur heel zachtjes gaar, roer regelmatig. Voeg na 2 uur de sperziebonen en aardappelblokjes toe en stoof ze zachtjes mee tot ze gaar zijn.
Lekker met rijst. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|