|
|
Pel en snipper de ui en knoflook. Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd hem in ringetjes. Snijd de biefstuk elk in 5 repen en schep de knoflook en peper en zout er naar smaak door.
Verhit de boter in een ruime pan en fruit de ui en de tomaat al omscheppend in 5 minuten gaar. Temper het vuur en voeg de pindakaas en de helft van de bouillon toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat hem op een laag pitje 2 minuten zachtjes koken, voeg de rest van de bouillon, tijm, de spinazie en het pepertje toe en verwarm alles goed door.
Schep tussentijds regelmatig om en breng op smaak met peper en zout.
Verhit intussen de arachideolie in een koekenpan en bak het vlees rondom in 4 minuten bruin en rosé. Neem de pan van het vuur. Schep de biefstukreepjes op de spinazie en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Garneer met de koriander. Serveer direct.
Lekker met gekookte aardappelen en prei. |