laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Romige tagliatelle met gerookte zalm
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

200 g (groene) tagliatelle
2 flesjes Campina kookroom light
sap en rasp van een halve citroen
versgemalen zwarte peper
3 eetlepels bieslook, in stukjes van 1 cm
3 eetlepels peterselie, fijngehakt
3 eetlepels verse basilicum, fijngehakt
200 g gerookte zalm
50 g parmezaanse kaas, in flinters
  bereiding:
    Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Verwarm de kookroom in een wijde pan en roer de geraspte citroenschil erdoor. Voeg zout en royaal peper toe. Giet de tagliatelle af en schep de pasta door de room. Warm de pasta nog even door en meng dan ook de kruiden erdoor. Breng de pasta op smaak met wat citroensap. Schep de tagliatelle in vier diepe borden en verdeel de repen zalm en de parmezaanse kaas erover.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats