laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Eieren in hun holletje
  ingrediënten:
   


  • 600 gr aardappelpuree
  • 200 gr ham
  • 2 el boter
  • 150 gr geraspte oude kaas
  • 5 tomaten waarvan 4 in schijven gesneden
  • strooiaroma
  • 4 eieren
  • paar takjes peterselie
  bereiding:
    Bak de ham even aan in de pan
Bedek een beboterde vuurvaste schotel met de helft van de aardappelpuree, daarop de helft van de tomaten schijven.
Vervolgens ham,kaas en tomaat. Bestrooi met de aroma en eindig met puree.
Houd een lepel onder water en druk vier holletjes in de puree.
Breek de eieren in de holletjes en zet gedurende 15 minuten in de op 180 graden voorverwarmde oven.
Garneer met tomaat en peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats