laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Trifle van exotisch fruit
  ingrediënten:
    2 sharons
1 gele pitaya
6 lychees
25 cl 'crème anglaise'
250 g mascarpone
2 eetl. kokospoeder
2 eetl. bruine rum
± 50 g koekjes met kokosnoot
  bereiding:
    kan op voorhand

Doe de koekjes met kokosnoot in een plastic zakje en plet ze met een deegrol.

Schil de lychees, snij ze doormidden en verwijder de pit. Ontdoe de sharons van hun schil en snij ze in kleine stukjes. Snij ook de pitaya in stukjes. Doe 2 eetl. bruine rum bij het fruit.

Vermeng de 'crème anglaise' met de mascarpone en 2 eetl. kokospoeder.

Doe wat fruit in een coupe en schep er wat van de geplette kokosnootkoekjes en de mascarponemengeling bovenop. Bewaar in de koelkast.

Versier met een ananaskers.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats