Trifle van exotisch fruit |
|
ingrediënten: |
|
|
2 sharons
1 gele pitaya
6 lychees
25 cl 'crème anglaise'
250 g mascarpone
2 eetl. kokospoeder
2 eetl. bruine rum
± 50 g koekjes met kokosnoot |
|
bereiding: |
|
|
kan op voorhand
Doe de koekjes met kokosnoot in een plastic zakje en plet ze met een deegrol.
Schil de lychees, snij ze doormidden en verwijder de pit. Ontdoe de sharons van hun schil en snij ze in kleine stukjes. Snij ook de pitaya in stukjes. Doe 2 eetl. bruine rum bij het fruit.
Vermeng de 'crème anglaise' met de mascarpone en 2 eetl. kokospoeder.
Doe wat fruit in een coupe en schep er wat van de geplette kokosnootkoekjes en de mascarponemengeling bovenop. Bewaar in de koelkast.
Versier met een ananaskers. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|