laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Duitse Reibekuchen
  ingrediënten:
    voor 500 gr aarappelen
-1 ui
-1 eetlepel bloem
-2 eieren

olie om te bakken
  bereiding:
    Schil de aardappelen en rasp ze rauw .
Druk alle vocht eruit ( dit gaat het makkelijkst door de geraspte aardappelen in een zuivere keukenhanddoek te doen en dan het vocht er uit te persen )meng de eieren, de bloem en de geraspte ui door de geraspte aardappelen

bak van dit deeg aardappelpannekoeken in ruim olie ( giet +/- 1 cm olie in de pan en laat die goed verwarmen) vorm met 2 eetlepels pannekoekjes van +/- 12cm doormeter .Als de kanten beginnen te bruinen , ze voorzichtig omdraaien.

geef bij deze warme Reibekuchen lekkere appelspijs die er best koud bij gegeven wordt
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats