Roodbaarsfilet met paprika's |
|
ingrediënten: |
|
|
- 8 blaadjes basilicum
- 1 klont boter
- 500 gr roodbaarsfilet
- 1 teentje look
- 1/2 rode paprika
- 8 soeplepels olijfolie
- 4 soeplepels broodkruim
- 1/2 groene paprika
- peper en zout
- 1/2 gele paprika
- sla
|
|
bereiding: |
|
|
-Snijd de visfilets in stukken en bak ze langs beide kanten goudbruin in een klontje boter. Kruid met peper en zout. Bestrooi een kant met het broodkruim. Zet de vis 3 minuten in de oven onder de grill.
-Snijd intussen de paprika's in een fijne brunoise. Hak het lookteentje fijn en versnipper 4 blaadjes basilicum. Bak de paprika's in 4 soeplepels olijfolie samen met de look en de versnipperde basilicum. Breng op smaak.
-Schik de paprikamix op de borden en leg daarop de stukken roodbaars.
-Besprenkel elk bord met een scheutje olijfolie. Versier met een blaadje basilicum. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|