laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardappelblokjes met scampi's en pastis
  ingrediënten:
    4 grote, vastkokende aardappelen
4 el room
1 ui
2 el olijfolie
1 teentje verse look
bieslook
1 mespunt chilipoeder
8 gepelde scampi
4 el pastis
2 tl anijszaadje
4 tl tomatenpuree
  bereiding:
    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snij ze dan in kleine blokjes en smaak af met peper, zout en fijngesneden bieslook. Bak de versnipperde ui, de scampi’s en de tomatenpuree in een pan met olijfolie. Blus de hete scampi’s met pastis. Strooi er de geperste look, het chilipoeder en de anijszaadjes over. Giet er de room bij. Leg een laagje aardappelen op een bord met daarop de scampi’s. Giet er voorzichtig wat saus bij.


Je kan de scampi’s altijd vervangen door gamba’s of langoustines.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats