| 
 Carpaccio van Jakobsvrucht met ganzenlever | 
				
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				
			
				
					|   | 
					  | 
					6 gekookte krielaardappelen
 3 rauwe jakobsvruchten
 50 g licht gebakken ganzenlever
 12 halve muskaatdruiven
 zout en gehakt bieslook | 
				
							
					|   | 
					bereiding: | 
				
				
					|   | 
					  | 
					Pel 6 gekookte krielaardappelen, snijd ze in tweeën en verdeel er de 3 in fijne plakjes gesneden rauwe jakobsvruchten over. Leg daarbovenop 50 g licht gebakken ganzenlever in blokjes en 12 halve muskaatdruiven. Bestrooi met fijn zout en gehakt bieslook. | 
				
				
					|   | 
				
				
					|   | 
				
                           
 
  | 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				
					
			  |