 |
|
 |
Joegoslavische goelasj |
|
ingrediënten: |
|
|
1 grote tomaat
+/- 80 g mager rundvlees
75 g fijne erwtjes uit blik
+/- 80 gr mager kalfsvlees
1/2 koffielepel komijn
+/- 80 g mager varkensvlees
Weinig paprikapoeder
1,5 eetlepel maïs of saffloerolie
1 knokloofteentje
1 ui
Peper en zout
1 stukje rode paprika
1 kleine groene paprika |
|
bereiding: |
|
|
Snijd het vlees in blokjes en laat dichtschroeien in de olie.
Bestrooi met paprikapoeder, voeg de gehakte ui en knokloof toe en laat verder fruiten.
Bestrooi met komijn, peper (en een snuifje zout) en laat in 40 tot 50 minuten gaar stoven.
Snijd intussen de schoongemaakte paprikas in reepjes en de tomaten in stukjes. Voeg tomaten, erwtjes en paprikas toe en laat verder gaar stoven gedurende 15 minuten.
Serveer met rijst en sla
275 kcal p.p. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|