laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Sint Jacobsvruchten op gesmoord witloof met korian
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

8 grote St jacobsvruchten
4 stronkjes witloof
1/2 elp vetstof
enkele korianderkorrels
150 ml visbouillon
50 ml halfvette room
peper (molen)
gehakte peterselie
maizena
  bereiding:
    Laat St Jacobsvruchten ontdooien en snijd witloof in kleine stukjes

Laat witloof kleuren in vetstof en doe er wat peper op
Doe er eventueel wat water bij (mag niet aanbakken)
dek af met aluminiumfolie en laat 10 min stoven op zacht vuurtje

Doe visbouillon in andere pan
Doe enkele korianderkorrels erbij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en pocheer de St Jacobsvruchten 2 à 3 minuten (let op het vocht mag niet meer koken !!)
Haal de St Jacobsvruchten eruit en bewaar ze warm onder aluminiumfolie

Neem 100 ml bouillon en doe er de halfvette room bij en bind met maïzena express

Schik witloof op warm bord
leg St Jacobsvruchten erop, napeer met wat saus en versier
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats