laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Jagersbiefstuk met paddestoelensaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

300 g gemengde paddestoelen (oesterzwammen, kastanjechampignons en shii-takes)
2 eetlepels Olijfolie
1 ui grof gesnipperd
4 eetlepels Pesto Rosso
2 dl rode wijn
1 eetlepel verse majoraan of peterselie, fijngehakt
3 eetlepels Vloeibare margarine
4 dikke biefstukken van 125 g, op kamertemperatuur
zout, versgemalen zwarte peper
  bereiding:
    Veeg de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de olijfolie in een wok en fruit de ui 1 minuut in het bakvet. Voeg de paddestoelen toe en bak ze op hoog vuur in 4 minuten gaar, laat het vocht verdampen. Roer de pesto rosso, wijn en majoraan erdoor en breng dit al roerende aan de kook. Laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen.

Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak de biefstukken op hoog vuur in 2 minuten bruin. Bestrooi ze met zout en peper en leg ze op vier warme borden. Roer het bakvet door de saus en laat dit nog 1 minuut pruttelen. Schep de saus over de biefstukken.

Lekker met spaghetti en groene salade met broccoli.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats