laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkool Brocolisoep met peterselie
  ingrediënten:
   

  • 1 bloemkool
  • 2 struiken broccoli
  • 1 bos peterselie samengebonden
  • 1 liter runderbouillon
  • croutons
  bereiding:
    Verdeel de bloemkool en de broccoli in roosjes. Blancheer de bloemkool 5 min. in kokend water en laat uitlekken. Giet een laagje bouillon in een pan en voeg de bloemkool en de peterselie toe. Laat dit 20 tot 15 minuten sudderen totdat de bloemkool zacht is. Blancheer de broccoli 10 min. in kokend water en laat uitlekken. Leg de broccoli in een voorverwarmde terrine. Verwijder de peterselie en voeg de bloemkool met het kooknat toe. Kook de resterende bouillon en giet deze er bij en garneer de soep met de croutons.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats