laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelli in de wok
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
1 pak tagiatellie
500 gr gehakt [gekruid]
1 zakje tikka kruiden
1ui / wortel
wat bladeren chinese kool
bosuitjes
200 gr. tauge
ketchap/ sambal
  bereiding:
    (20 minuten):
Bak het gehakt rul in een koekepan. Voeg de tikkakruiden toe, laat even zachjes meebakken. Fruit de ui en de wortel in de wok met wat olie. Snijd de harde kern, uit de kool,in ruitjes. Even mee wokken.Dan gehakt erbij. De rest van de kool en de bosuitjes, in reepjes snijden er erbij doe. Even mee wokken.Tagiatellie er door. Op het laatst de tauge erdoor. Op smaak maken met de ketchap en de sambal.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats