|
|
Dep de varkenshaasjes droog met keukenpapier en wikkel ze in plastic folie.
Laat de haasjes ca 10 min. opstijven in het vriesvak.
Snijd ondertussen de gorgonzola of Danish Blue in reepjes en omwikkel de reepjes met rauwe ham: maak er stevige pakketjes van.
Neem de haasjes uit het vriesvak en maak met een scherp mes diepe inkepingen in het vlees.
Stop in elke opening een ham-kaas-pakketje. Bestrooi het vlees met zout en peper.
Verhit de boter in een braadpan en schroei de varkenshaasjes in 20 min. gaar.
Lekker met sperzieboontjes, worteltjes, ananas en aardappelkroketten.
Tip:
Kruid de varkenshaasjes ook eens met zout, peper en kerriepoeder en maak de saus af met sausverrijker. Garneer met uitgelekte stukjes ananas en serveer met rijst - Lekker en een tikje exotisch. |