laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Moderne variant op de traditionele grondwitloofsoe
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

500 gr witloof
1 l kippenbouillon
5 eetlepels Anco groentensaus
200 ml melk
Scheutje olijfolie
  bereiding:
    Maak het witloof schoon en snipper het fijn. Fruit het een paar minuten aan in een scheutje olijfolie. Overgiet met de helft van de kippenbouillon. Laat 10 minuten doorkoken en giet er vervolgens de rest van de kippenbouillon bij. Laat nog 10 minuten doorkoken. Meng 5 afgestreken eetlepels Anco groentensaus met de melk en breng aan de kook. Roer af en toe door de saus om aanbranden te vermijden. Giet de soep bij de saus en roer het geheel goed door elkaar.


Weetjes:
Toevoegen van garnalen, krabbenvlees of stukjes kreeft voor feestelijke gelegenheden.
Anco groentensaus is een bindpoeder voor saus bereidingen en verkrijgbaar in uw grootwarenhuis.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats