Gevulde slabladeren |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 schaaltje kipfilet (ca. 200 g)
zout en peper
3 bosuitjes
2 eetlepels sesamolie
100 g sugar snaps
1 a 2 eetlepels vloeibare kruidenbouillon
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes (zakje a 250 g)
4 bladen ijsbergsla |
|
bereiding: |
|
|
Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout.
Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden.
Sugar snaps schoonmaken en wassen.
In wok olie verhitten. Kipfilet ca. 2 minuten roerbakken.
Sugar snaps toevoegen en ca. 3 minuten mee roerbakken.
Laatste minuut bosui meebakken.
Op smaak brengen met vloeibare bouillon.
Slabladeren in 4 kommen of brede glazen leggen.
Slabladeren vullen met kip-groentenmengsel.
Bestrooien met sesamzaadjes.
Lekker met geroosterd brood.
per persoon : 140 Kcal |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|