Kruidige kipbroodjes met tzatziki |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 schaal kipfilet in blokjes (ca. 300 g)
2 eetlepels cajunkruiden (doosje 30 g)
1 komkommer
2 eetlepels boter of margarine
1 pak Franse roerbakgroente (diepvries, 450 g)
1 pak shoarmabroodjes (8 stuks)
250 ml milde yoghurt (biologisch, pak a 1 liter)
2 teentjes knoflook |
|
bereiding: |
|
|
Kipblokjes mengen met kruiden.
Komkommer wassen en halveren. Zaadjes verwijderen en komkommer raspen.
Geraspte komkommer bestrooien met zout en in zeef laten uitlekken.
Intussen boter verhitten in koekenpan.
Kip in ca. 6 minuten bakken.
Groenten bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Broodjes opensnijden en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Uitgelekte komkommer mengen met yoghurt.
Knoflook pellen en boven yoghurt uitknijpen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Kipblokjes in broodjes serveren samen met groente en tzatziki.
per persoon : 470 Kcal |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|