laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkool-gehaktschotel met kerrie
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

800 g aardappels
1 kleine bloemkool (ca. 500 g)
1 rode paprika
1 bakje champignons (250 g)
1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 275 g)
1 pak gehaktdagschotel mix voor bloemkool (80 g)
  bereiding:
    Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 15 minuten gaarkoken.
Bloemkool in roosjes snijden, ca. 5 minuten koken in weinig water en afgieten.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Champignons schoonborstelen en in vieren snijden.
In hapjespan gehakt in ca. 5 minuten rul bakken.
Paprika en champignons ca. 2 minuten meebakken.
Mix mengen met 400 ml water, door vlees roeren en aan de kook brengen.
Bloemkool door vleesmengsel scheppen en weer aan de kook brengen.
Geheel ca. 2 minuten zachtjes laten koken.
Bloemkool-gehaktschotel serveren met gekookte aardappels.


per persoon : 460 Kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats