laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Roerbakschotel met visfilet
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

1 kleine ui
250 gram broccoli
1 rode paprika
1 klein blikje doperwten
1 eetlepel olie
peper, zout
1 zakje voorgekookte aardappelpartjes (ca. 450 gram)
1 dl bouillon (van tablet)
1 laurierblad
200 gram visfilet
  bereiding:
    Maak de groente schoon. Snijd de ui klein, de broccoli in roosjes en de paprika in blokjes. Laat de doperwten uitlekken.
Verwarm de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met peper en zout. Roerbak de aardappelpartjes mee bruin. Voeg de groente met de bouillon en het laurierblad toe en stoof het geheel 3 minuten.
Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Stoof de vis in 5 minuten mee gaar.


Lekker met komkommersalade.



per persoon : 380 Kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats