laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gestoofd witlof met zalm a la Flamande
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

4 witlofstronkjes
4 schijfjes verse zalm
3 gekookte eieren
3 el gehakte peterselie
200 gr boter
6 el water
citroensap
wat bakboter
Muskaatnoot
  bereiding:
    Bak het witlof aan beide kanten mooi bruin, kruid met peper en zout, muskaatnoot, blus met 1 dl water en laat verder stoven onder deksel
Hak de gekookte eieren
Kook de 6 el water op en smelt er wat boter door en kook op tot het geheel bindt
Voeg er de peterselie en eieren aan toe en kruid met wat muskaatnoot
Serveer het witlof met daarop een schijfje verse zalm en daarover de saus
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats