Fantasieschotel van groenten en vlees |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
250 gr kalfsschnitzel
Zout en peper
2 eetl afgestreken dieetmargarine
1 afgestreken eetl vetarm sojameel
¼ Liter bouillon
150 gr doperwtjes
150 gr jonge zomergroenten uit diepvries
50 gr komkommer
150 gr maïs uit blik |
|
bereiding: |
|
|
Het vlees in dobbelsteentjes snijden. Met zout en peper kruiden. In de hete margarine in 5 min goudbruin bakken. Met sojameel bestuiven en nog 3 min bakken. Onder aanhoudend roeren de hete bouillon erbij gieten. Het groentemengsel en de geschaafde komkommer toevoegen in 15 min gaar laten worden. De maïs laten uitlekken en over het mengsel strooien. Er eventueel wat vocht bijgieten. Nogmaals verhitten en op smaak brengen.
410 kcal p.p |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|