Hollandse worstenbroodjes |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 pakje bladerdeeg (diepvries) (450 g)
1 blik knakworst (400 g)
1 ei (M)
2 eetlepels sesamzaad
1 kropsla
1 doosje cherrytomaatjes (250 g)
1 blikje maïskorrels (150 g)
3 eetlepels slasaus |
|
bereiding: |
|
|
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeegplakjes laten ontdooien. Worstjes laten uitlekken en in bladerdeegplakjes rollen. Ei loskloppen. Met keukenkwastje bovenkant van broodjes besmeren met ei. Bestrooien met sesamzaad. Broodjes op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Intussen sla wassen en fijnsnijden. Tomaatjes wassen en halveren. Maïs laten uitlekken. In schaal alle groenten en slasaus mengen. Worstenbroodjes serveren met salade. Lekker met ketchup. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|