laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hollandse worstenbroodjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 pakje bladerdeeg (diepvries) (450 g)
1 blik knakworst (400 g)
1 ei (M)
2 eetlepels sesamzaad
1 kropsla
1 doosje cherrytomaatjes (250 g)
1 blikje maïskorrels (150 g)
3 eetlepels slasaus
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeegplakjes laten ontdooien. Worstjes laten uitlekken en in bladerdeegplakjes rollen. Ei loskloppen. Met keukenkwastje bovenkant van broodjes besmeren met ei. Bestrooien met sesamzaad. Broodjes op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Intussen sla wassen en fijnsnijden. Tomaatjes wassen en halveren. Maïs laten uitlekken. In schaal alle groenten en slasaus mengen. Worstenbroodjes serveren met salade. Lekker met ketchup.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats