laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Worstenbroodjes met mosterd en kaas
  ingrediënten:
    voor 32 broodjes:

350 g wit brooddeeg
500 g worstenvlees
2 tl mosterd
100 gr fijngeraspte pittige kaas
  bereiding:
    Maak deeg, laat rijzen en sla het in. Rol het gerezen deeg uit tot een lap van 20 x 50 cm. Snijd het in de lengte doormidden. Vorm van het vlees twee lange worsten van 50 cm. Bestrijk deeg met mosterd, strooi helft van de kaas erover en leg op elke halve deeglap een lange worst.

Vouw het deeg om de worst en rol het met de palmen van uw handen uit tot 45 cm. Snijd elke rol in zestien stukken. Kerf ze aan de bovenkant in met een mes. Bestrooi ze met de resterende kaas Plaats de broodjes op ingevette bakplaten en laat ze 30 minuten rijzen. Bak ze dan circa 25 minuten in een voorverwarmde oven (220 °C).
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats