Ganzenlever met witte druiven ontpit |
|
ingrediënten: |
|
|
Suiker een eetlepel per persoon
8 peperkorrels
snuifje zout
30 cl Floc de Gascogne of Banyouls
balsamico azijn
witte druiven
ganzenlever
Craquottes |
|
bereiding: |
|
|
Suiker een eetlepel per persoon
een beetje water en er een karamel mee koken tot licht bruin
laten afkoelen en met een beetje water terug vloeibaar koken
8 peperkorrels toevoegen en een snuifje zout
30 cl Floc de Gascogne of Banyouls bij doen en laten inkoken
een klein beetje balsamico azijn er bij en proeven
dan de witte druiven er bij en laten sudderen
de ganzenlever even aanbakken aan beide zijden in een koekenpan.
op de borden schikken en er de druiven rondschikken.
Craquottes er bij als knabbeltje
Wijn;
een Sauterne, of iets goedkoper een Monbasiliac |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|