laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkenslapjes met Pas de Bleu
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 varkenslapjes,
200 g Pas de Bleu (of andere blauwschimmelkaas naar smaak),
2 dl droge witte wijn,
vers gemalen zwarte peper, zout,
100 g boter
  bereiding:
    Verhit de boter in een braadpan en laat daarin het vlees aan alle kanten mooi kleuren. Kruid met peper en zout en bak gaar. Neem het vlees uit de pan en hou warm. Deglaceer de braadjus met de witte wijn en laat even verdampen. Roer vervolgens de helft van de blauwe kaas door de wijn en laat smelten tot een mooi smeuïg mengsel. Schik de varkenslapjes op warme borden en overgiet met de saus.
Garneer bovenop met een stukje van de resterende blauwe kaas en serveer met luchtige aardappelpuree en gestoofd witloof.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats