laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gepaneerde varkenslapjes met tomaat en mozzarella
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 varkenslapjes
2 eieren
8 afgestreken eetlepels paneermeel
500 g pasta
4 eetlepels pesto
4 trostomaten
2 bolletjes mozzarella
boter of olijfolie
peper en zout
  bereiding:
    Kruid de varkenslapjes met peper en zout. Wentel ze achtereenvolgens in losgeklopt ei en paneermeel. Bak ze 4 à 5 minuten aan elke kant op een zacht vuur, in boter of olie.

Spoel de tomaten. Laat de mozzarella uitlekken. Snij de tomaten en de kaas in plakjes.

Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en vermeng meteen met de pesto.

Schik alles samen op een grote serveerschaal. Serveer meteen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats