laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Courgettestamppot
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

2 uien
2 courgettes
6 eetlepels (olijf)olie
2/3 kippenbouillontablet
200 g rundergehakt
puree voor 2 personen
1 bekertje zure room (125 ml)
  bereiding:
    Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen en in blokjes van ca. 1 cm snijden. In grote pan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en courgetteblokjes met kippenbouillontablet 8 à 10 minuten laten garen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en gehakt in ca. 8 minuten rul bakken. Intussen de puree bereiden en toevoegen aan ui en courgette. Stamppotschotel bestrijken met zure room en gehakt erover strooien.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats