|
|
|
Vleespizza |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 plakken bacon, gesneden in vierkantjes van 2 cm
- - 350 g mager rundergehakt
- - 1 portie pizzasaus
- - 1 dikke pizzabodem
- - 100 g salami (plakjes), in puntjes gesneden
- - 150 g ham (plakjes), gesneden in vier kantjes van 2 cm
- - 1 kop geraspte mozzarella
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereidingstijd : 20 minuten + bodem en saus - Bak/kooktijd : 35 minuten - Voor 4-6 personen
Bereiding : Verwarm de oven voor op 210 ?C. Bak de bacon 4-5 min. in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Uit de pan halen; uit laten lekken op keukenpapier. Gehakt toevoegen en in ca. 5 min. rul bakken tot het vocht verdampt is. Roer de pizzasaus erdoor. Schep het mengsel in een kom en laat het afkoelen. Afgekoeld gehaktmengsel over pizzabodem uitstrijken. Bacon, salami en ham over het gehaktverdelen. Bestrooien met kaas. Bak de pizza 25 min. tot de korst goudbruin is.
5 Min. laten afkoelen alvorens hem in punten te verdelen.
Smakelijk ! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|