laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vleespizza
  ingrediënten:
   
  • 4 plakken bacon, gesneden in vierkantjes van 2 cm
  • - 350 g mager rundergehakt
  • - 1 portie pizzasaus
  • - 1 dikke pizzabodem
  • - 100 g salami (plakjes), in puntjes gesneden
  • - 150 g ham (plakjes), gesneden in vier kantjes van 2 cm
  • - 1 kop geraspte mozzarella
  bereiding:
    Voorbereidingstijd : 20 minuten + bodem en saus - Bak/kooktijd : 35 minuten - Voor 4-6 personen

Bereiding : Verwarm de oven voor op 210 ?C. Bak de bacon 4-5 min. in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Uit de pan halen; uit laten lekken op keukenpapier. Gehakt toevoegen en in ca. 5 min. rul bakken tot het vocht verdampt is. Roer de pizzasaus erdoor. Schep het mengsel in een kom en laat het afkoelen. Afgekoeld gehaktmengsel over pizzabodem uitstrijken. Bacon, salami en ham over het gehaktverdelen. Bestrooien met kaas. Bak de pizza 25 min. tot de korst goudbruin is.
5 Min. laten afkoelen alvorens hem in punten te verdelen.
Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats