| Noorse schotel | 
							
					|  | ingrediënten: | 
			
				
					|  |  | 500 gr gerookte zalm in sneedjes 250 gr gerookte heilbot in sneetjes
 150 gr gerookte haringfilets
 50 gr zalmeitjes
 50 gr loempeieren (rood en zwart)
 3 citroenen en wat groen om het bord te versieren (vb. cressonnette)
 | 
							
					|  | bereiding: | 
				
					|  |  | Breng de viseieren mooi centraal in kleine bordjes. 
 Leg rond deze viseieren het assortiment gerookte vis.
 
 Snij de citroenen in twee helften en garneer de bordjes ermee samen met de cressonnette.
 
 Geef er stokbrood, geroosterd brood of een pistoletje erbij.
 | 
				
					|  | 
				
					|  | 
|   
 
 | 
				
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
					
			|  |