laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 knoflookkabeljauw met tomaat
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

6 pomodoritomaten, gehalveerd
peper
4 moten kabeljauw
4 teentjes knoflook, fijngesneden
1 ei wilde-tijmblaadjes
peper
spinazieblaadjes
partjes limoen
  bereiding:
    Leg de tomaten op een bakplaat die bekleed is met hakpapier. Zet de plaat in een op 180 °C voorverwarmde oven en bak de tomaten in 25 minuten gaar en lichtbruin. Leg de kabeljauwmoten op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de vis met snippers knoflook, wilde tijm en peper. Schuif de plaat in de oven bij de tomaten en bak de vis in 10-15 minuten gaar.

Serveer de kabeljauw met de tomaten en partjes citroen op een bedje van spinazieblaadjes
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats