laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfsschnitzel met walnotensaus
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

    1 snufje tijm en oregano
    1 bekertje crème fraîche
    1 uitgeperste knoflook
    4 gekruide kalfsschnitzels
    50 gram walnoten
    2 dl. kippebouillon
    150 gram boter
    1 gesnipperde ui
  bereiding:
    Braad de kalfsschnitzel goudgeel in 100 gram boter. Haal het vlees uit de pan en houd deze in de oven warm. Bak in een steelpannetje een gesnipperde ui glazig in 50 gram boter. Voeg er knoflook, tijm, oregano, en 50 gram gehakte walnoten aan toe. Doe vervolgens de bouillon en het braadvocht van het vlees erbij en laat dit even inkoken. De saus vervolgens even zeven en de crème fraîche toevoegen. Ook dit weer aan de kook brengen. Breng het geheel met zout en peper op smaak.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats