laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 kikkerbillen a la Miel
  ingrediënten:
    24 kikkerbillen( 6) per persoon ,
3uien ,
2 teentjes knoflook ,
boter,
2 a 3 dopjes pernod ,
een geut cognac ,
peper en zout ,
bloem,
room ,
wat visbouillon,
peterselie als garnering.
  bereiding:
    De kikkerbilletjes uit de verpakking halen en laten ontdooien , drogen met een keukenrol. Kruiden met peper en zout en in de bloem wentelen.
Boter laten lichtbruin kleuren en de kikkerbillen er gedurende 10 a 12 min. bakken. Uit de pan halen en ze warm houden onder folie . De fijngehakte ui samen met de look stoven in de braadpan .Met de cognac flamberen en blussen met room en de pernod.wat laten inkoken en op smaakbrengen met wat visbouillon.
Op verwarmde borden de billetjes schikken en overgieten met de saus , wat fijngehakte peterselie overstooien en opdienen met een stuk frans brood .
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats