laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Inktvis-stoofschotel
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

250 gr inktvis
1 ui
2 tenen knoflook
3 worteltjes
1 vleestomaat
2 takken struikselderie
2 eetl olijfolie
2 dl water
5 draadjes saffraan
peper en zout
2 eetl peterselie
  bereiding:
    Snijd de inktvis in ringen. Snijd de ui, knoflook, worteltjes, vleestomaat en selderie in stukjes. Fruit de ui en de knoflook 2 minuten in de olijfolie. Voeg water, saffraan, peper en zout, inktvis en groenten toe, en kook ongeveer 20 minuten. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Lekker met rijst en frisse salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats