laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spinaziestamppot met geitenkaasjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen: per persoon 410 Kcal

1/2 zakje zongedroogde tomaten (` 100 g)
aardappelpuree voor 4 personen
2 pakken gepaneerde geitenkaasjes (` 100 g)
1 zak spinazie (300 g)
25 g boter of margarine
  bereiding:
    Tomaten fijnsnijden.
Puree bereiden.
Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken.
Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren.
Stamppot op smaak brengen met zout en peper.
Serveren met geitenkaasjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats