Tagliatelle met rivierkreeftjes |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen: per persoon 405 Kcal
1 pak Tagliatelle (pasta, 300 g)
4 eetlepels olijfolie
1 dunne prei
1 zakje verse basilicum (15 g)
3 teentjes knoflook
6 trostomaten
4 eetlepels balsamicodressing
2 bakjes rivierkreeftjes (a 100 g) |
|
bereiding: |
|
|
Pasta met een 1/2 eetlepel olie en zout koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen prei schoonmaken, in dunne ringen snijden en wassen.
Basilicum in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen.
Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing.
In braadpan rest van olie verhitten.
Prei en knoflook ca. 2 minuten zachtjes fruiten.
Tagliatelle, basilicum en rivierkreeftjes toevoegen en ca. 1 minuut goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
Serveren met tomatensalade. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|