|
|
|
Konijn met Paddestoelen |
|
ingrediënten: |
|
|
l konijn van l kg in stukken gesneden
l kg gesorteerde paddestoelen
120 g slagroom
80 g boter
2 eetlepels mosterd
l takje rozemarijn
l uitje
zout, peper |
|
bereiding: |
|
|
Voorbereiding:
1. Dertig gram boter en de paddestoelen in de crispplaat leggen. Koken op de crispstand gedurende 5 minuten. Zout en peper en de ui toevoegen, en gedurende 5 minuten op de crisp-stand bakken.
2. Intussen wat boter op de stukken konijn smeren.
3. De paddestoelen van de crispplaat halen en warmhouden. De stukken konijn nu op de crispplaat leggen en op de crispstand 10 minuten laten bruinen. Halverwege de bereidingstijd omdraaien.
4. Ondertussen de slagroom met de mosterd mengen en dit mengsel toevoegen aan het konijn.
5. De crispplaat bedekken en het konijn 9 minuten met de functie microgolven op 850 W bakken.
6. Serveren met de paddestoelen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|