|
|
|
Kwartels met Finferli |
|
ingrediënten: |
|
|
4 kwartels
400 g fïnferli
100 g boter
1/2 l water
150 g slagroom
knoflook,
peterselie
zout, peper |
|
bereiding: |
|
|
1. Vijftig gram boter in de crispplaat doen en 2 minuten opwarmen.
2. De kwartels op de plaat leggen en op de crisp-stand gedurende 5 minuten bruin bakken; halverwege omdraaien. Uit de crispplaat halen en warmhouden.
3. De gebruikte boter door verse boter vervangen. De schone, rriaar niet gewassen paddestoelen, de knoflook en de fijngehakte peterselie toevoegen, en op de crisp-stand 5-6 minuten bakken en 2 keer doorroeren tijdens de bereiding.
4. De kwartels weer op de plaat leggen, het water erover gieten, zout en peper toevoegen en de kwartels nog 9-11 minuten op de crisp-stand bakken.
5. De kwartels en wat paddestoelen weghalen en deze warmhouden.
6. De jus met de room mengen en zout en peper toevoegen.
7. De kwartels met de paddestoelen als bijgerecht serveren en de saus goed heet erover gieten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|