|
|
|
Bananencurry met Quom |
|
ingrediënten: |
|
|
300 g Quornblokjes,
4 bananen (niet te rijp),
500 g yoghurt natuur,
3 eetlepels olijfolie,
1 ui,
2 lente-uitjes,
halve citroen,
2 koffielepels kerriepoeder,
1/2 koffielepel kaneel,
1/2 koffielepel korianderbolletjes,
1/2 koffielepel gemalen zwarte peper,
zout |
|
bereiding: |
|
|
1. Snipperde ui en snijd de banaan in blokjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
2. Plet de korianderbolletjes en meng met de overige kruiden.
3. Meng de yoghurt met het sap van de halve citroen.
4. Laat de olie heet worden in de wok, doe er de ui en de Quorn bij en strooi er het kruidenmengsel over. Laat gedurende 3 minuten bakken, voeg de bananen toe en laat al roerend 2 minuten verder bakken.
5. Voeg er de yoghurt bij, roer 2 minuten verder en bestrooi het geheel met de gesnipperde lente-uitjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|