Muesli-stol |
|
ingrediënten: |
|
|
- PANOMIX MULTICEREAL 100 g
- Bloem 100 g
- Gist 10 g
- Water 92 ? 95 g
- PROTEA 8 g
- VECTOR of EMERGO 30 g
- AROMALT (facultatief) 5 g
Vulling:
- MUESLI MELANGE: 160 g
- Rozijnen: 60 g
|
|
bereiding: |
|
|
Werkwijze
MUESLI MELANGE ca. 20 minuten laten weken in water (goed laten uitlekken en bewaren op kamertemperatuur).
Kneding: van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen. Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden. Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur: 25 graden C.
Afweeggewicht: 1500 g en langsteken zoals een brood.
Bolrijs: 30 minuten.
Vormgeving: uitrollen zoals een stol en uitrekken tot 80 cm. Hierop een spijspil leggen van 300 g BAKAMANDELSPIJS (afgeslapt met 1 ei per kg) of AMANDELPAN en modelleren als een stol. Bestrijken met ei en afwerken met 175 gr gehakte amandelen of hazelnoten.
Narijs: 30 minuten.
Bakken: 25 minuten op 200 gradenC. Individuele porties kan je snijden naar gewenste grootte. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|