laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Biefstuk in rode wijn saus
  ingrediënten:
    4 biefstukjes van 140 gr.
3 gesnipperde sjalotjes
1 gesnipperde ui
1 ansjovisfilet
1 eetl. margarine
1 glas rode wijn
zout en peper
  bereiding:
    Bestrooi de biefstukjes met zout en peper. Verhit de margarine in een anti-aanbakpan en bak hierin de biefstukjes aan beide zijden 6 tot 8 minuten. Leg de biefstukjes op een voorverwarmde schaal en houd ze warm.
Pureer de sjalotjes en de ui met de ansjovisfilet in een keukenmachine. Doe de wijn erbij en naar smaak en peper toevoegen.
Giet de saus over de biefstukjes, direct serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats