Garnalensoep met gerookte zalm en lente uitjes |
|
ingrediënten: |
|
|
2 blikjes garnalensoep
3 dl room
1 scheutje witte vermout
1 scheutje witte wijn
1 ons gerookte zalm,in blokjes gesneden
2 lente-uitjes,
in fijne ringetjes gesneden
zout en peper 4 plakjes witbrood, in de vorm
van een kerstster
1 klontje boter |
|
bereiding: |
|
|
1 Breng de garnalensoep samen met de room, witte vermout en witte wijn aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken. Maak op smaak met zout en peper.
2 Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de broodsterren aan beide kanten.
3 Verdeel de soep over vier voorverwarmde diepe borden en gameer met de zalm en de lente-uitjes.
4 Serveer hiernaast de broodsterren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|