|
|
|
Lams op z'n grieks |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
750gr. in vrij kleine blokjes gesneden lamslappen.
Zout, peper
olijfolie
1 schoongemaakte en kleingesneden ui
1 eetl. citroensap
klein blikje tomatenpuree
2 dl. bouilon
1 theel. oregano
1 teentje look
250 gr.macaroni
200 gr. feta |
|
bereiding: |
|
|
Bak de blokjes lamsvlees in de olijfolie rondom bruin. Voeg ui toe en bak even mee. Voeg citroensap,tomatenpuree, bouillon,look,peper,zout en oregano toe. Laat het vlees stoven tot het gaar is.
Kook pasta gaar en laat uitdruipen.
Verkruimel de feta en meng het meeste door het vlees.
Meng pasta met vlees en doe in een ovenvaste schaal.
Strooi er de rest van de feta over en laat even gratineren onder de grill.
Natuurlijk smaakt dit met een lekker Grieks slaatje. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|