laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lams op z'n grieks
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

750gr. in vrij kleine blokjes gesneden lamslappen.
Zout, peper
olijfolie
1 schoongemaakte en kleingesneden ui
1 eetl. citroensap
klein blikje tomatenpuree
2 dl. bouilon
1 theel. oregano
1 teentje look
250 gr.macaroni
200 gr. feta
  bereiding:
    Bak de blokjes lamsvlees in de olijfolie rondom bruin. Voeg ui toe en bak even mee. Voeg citroensap,tomatenpuree, bouillon,look,peper,zout en oregano toe. Laat het vlees stoven tot het gaar is.
Kook pasta gaar en laat uitdruipen.
Verkruimel de feta en meng het meeste door het vlees.
Meng pasta met vlees en doe in een ovenvaste schaal.
Strooi er de rest van de feta over en laat even gratineren onder de grill.
Natuurlijk smaakt dit met een lekker Grieks slaatje.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats