laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Speculaas
  ingrediënten:
    600 g bloem
400 g rietsuiker
250 g boter (roomboter)
3 eieren
1 theelepel natriumbicarbonaat
1 theelepel speculaaskruiden
  bereiding:
    Maak de boter zacht en meng met de suiker. Voeg er de eieren bij terwijl u voortdurend blijft roeren. Zeef de bloem. Voeg het natriumbicarbonaat, de speculaaskruiden en de bloem bij het deeg en meng goed.

Smeer het deeg uit op bakpapier op een ovenplaat. U kunt ook figuurtjes maken en deze op het bakpapier leggen. Zorg wel voor voldoende afstand tussen de koekjes. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de speculaas gedurende 20 minuten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats