laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Roodbaars met witloof en gember
  ingrediënten:
    Voor 4 personen

600 gr roodbaardfilets
600 gr witloof
1 eetlepel gemberpasta
olijfolie
bloem
16 krielaardappelen of topinambur of roseval aardappel
1 eetlepel honing
balsamico-azijn
Peper en zout (pezo)
  bereiding:
    Snij het witloof in grove stukken en stoof het 3 minuten in olijfolie. Voeg de gember toe en laat terug 3 minuten stoven. Voeg enkele druppels balsamico-azijn toe en laat gaar stoven. Meng de honing eronder en breng op snaak met pezo.

Kook de aardappeltjes gaar, laat ze uitlekken en bak ze goudbruin. Spijs de roodbaardfilets met pezo, wentel ze in de bloem en bak ze krokant in olijfolie.

Schik het witloof op het bord, leg de roodbaardfilet erop en de aardappeltjes ernaast
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats