laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Scampi's in currysaus
  ingrediënten:
    1ui,
1 zure appel,
kalfs of kippebouillon,
boter,
tijm,
bloem,
1 1/2 el currypoeder ,
1/8 l kokosmelk,
zout,
room
scampi's.
  bereiding:
    Maak de ui schoon en snij hem fijn.
Verdeel de appel in 4 pertjes en verwijder het klokhuis.
Snij hem in stukjes.
Vzehit de kalfsfond of kippenbouillon.
Verhit de boter en bak de ui hierin en de appe.
Doe er de tijm bij.
Roer de bloem en de curry door het mengsel en fruit alles ca 3 minuten door.
Blus het mengsel met 2 el koud water.
Voeg al roerend de kalfsfond en de kokosmelk toe.
Laat het geheel 15 minuten zachtjes doorkoken.
Maak de saus op smaak met wat zout en roer er de room door.
Laat de saus warm worden maar niet meer koken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats