laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Witlofstamppotje
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

2 struikjes witlof (ca. 500 g)
1 eetlepel boter
1 2 dl melk
1 pakje aardappelpuree met kaas
1 duobakje hamreepjes (ca. 200 g)
  bereiding:
    Witlof wassen en in lengte halveren.
Bittere kern eruit snijden en struikjes in reepjes snijden.
In wok boter verhitten. Witlofreepjes ca. 4 minuten roerbakken.
Intussen in pan melk met 3 1/2 dl water verdunnen en aan de kook brengen.
Pan van vuur nemen en pureepoeder erdoor roeren.
Witlof en hamreepjes door warme aardappelpuree scheppen.
Witlofstamppot over twee borden verdelen.

per persoon : 475 Kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats