|
|
|
Gebakken roodbaars met mozzarella en specerijen |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
4 roodbaarsfilets met vel (120 g)
100 g mozzarella
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel fijngesneden olijven
1 eetlepel fijngesneden gedroogde tomaten
1 eetlepel fijngesneden sjalot
groene kruiden (bieslook, kervel, ...)
8 eetlepels olijfolie
4 eetlepels balsamicoazijn
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Snijd de mozzarella in fijne schijven en verdeel ze over de borden.
Meng de kappertjes, de olijven, de gedroogde tomaten, de sjalot en de groene kruiden.
Meng de olijfolie en de balsamicoazijn voor de vinaigrette.
Bak de roodbaarsfilets kort (2 minuten aan elke kant) in olijfolie en kruid met peper en zout.
Schik de roodbaarsfilet op de mozzarella. Strooi het mengsel van aromaten erover en lepel er de vinaigrette over. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|