laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Witloofsalade met sardientjes
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

1 ei
1 klein blikje sardientjes
citroensap
2 theelepels mosterd
peper, zout
6 sprieten bieslook
500 gram witloof
  bereiding:
    Kook het ei in 10 minuten hard en laat het afkoelen. Laat de sardientjes uitlekken en verwijder de graat. Hak het ei, 1 sardientje, wat citroensap en de mosterd tot een dikke saus. Maak de saus op smaak met peper en zout. Snijd de overige sardines in stukjes. Was de bieslook en knip de sprieten klein. Maak het witloof schoon en snijd het in repen. Meng de saus en de stukjes sardine er door.



Lekker met gepofte aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats